Contactgegevens
Raadhuislaan 23
5341 GL Oss
Telefoon 0412 650 600
info@claassenpsychologie.nl

psychologiepraktijk-ilse-claassen-oss-3

Wie is GZ-psycholoog Ilse Claassen

Ik ben Ilse Claassen (1973), gekwalificeerd eerstelijnspsycholoog NIP en GZ-psycholoog (BIG geregistreerd nr. 19059652325).

In 1996 ben ik afgestudeerd in de Neuro- en Revalidatiepsychologie en (in het theoretische gedeelte van de) Klinische Psychologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (nu Radboud Universiteit). In datzelfde jaar ben ik gaan werken als eerstelijnspsycholoog in opleiding in een psychologenpraktijk in Eindhoven, waar ik in 1998 mijn kwalificatie als eerstelijnspsycholoog heb behaald. Daarna ben ik enkele jaren werkzaam geweest in een groepspraktijk voor psychologie en psychotherapie te Rosmalen. Vanaf 2001 ben ik als zelfstandige in Oss werkzaam. In 2003 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar werkervaring in het werkveld van de eerstelijnspsychologie, nu Generalistische Basis GGZ.

Mijn kennis en deskundigheid houd ik op peil door het volgen van bij- en nascholing, deelname aan intervisiebijeenkomsten en het bijhouden van vakliteratuur.

Als psycholoog ben ik aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP). Tevens ben ik lid van de regionale zorggroep Psy-Direct. Ik werk volgens de beroepscode van het NIP. Ook neem ik samen met collega’s deel aan MDO’s (Multi Disciplinair Overleg) in een tweetal huisartsenpraktijken.

Ik zie er naar uit u te mogen verwelkomen in mijn praktijk!