Contactgegevens
Raadhuislaan 23
5341 GL Oss
Telefoon 0412 650 600
info@claassenpsychologie.nl

Contact Psychologiepraktijk Claassen

Mw. drs. Ilse Claassen
Raadhuislaan 23
5341 GL Oss

Tel. 0412-650 600
info@claassenpsychologie.nl
www.claassenpsychologie.nl
KvK  51688778


Routebeschrijving

Routebeschrijving-Psychologiepraktijk-Claassen-Oss
De praktijk is gelegen aan de Raadhuislaan 23 tegenover het gemeentehuis en gevestigd in het kantoorgebouw “Maasvallei”. Parkeergelegenheid (betaald) is aanwezig. De praktijk bevindt zich op loopafstand van het NS-station.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

dhr.mw.

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Ik geef toestemming voor het verwerken van deze persoonsgegevens

Uw bericht

De tijdslimiet is uitgeput. Voer de CAPTCHA-waarde opnieuw in.


Uw persoonsgegevens worden verwerkt indien u zich via deze website aanmeldt, het contactformulier invult of anderszins contact opneemt. De door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam en contactgegevens worden dan gebruikt. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw vragen en verzoeken te beantwoorden.


Telefonische bereikbaarheid

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 0412-650600. Tijdens consulten ben ik niet in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden. U kunt dan natuurlijk altijd een voicemailbericht achterlaten. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook is het uiteraard mogelijk een e-mailbericht te sturen naar info@claassenpsychologie.nl of het contactformulier in te vullen.

Aanmelding

U kunt zich telefonisch, per e-mail of via het contactformulier aanmelden. Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer. Ik neem dan contact met u op om enkele gegevens met u door te nemen en een afspraak in te plannen.

Openingstijden

Voor afspraken is de praktijk geopend op:
Dinsdagmiddag
Woensdag
Donderdagmiddag
Vrijdag